Pentru majoritatea indivizilor, a avea un păr sănătos și plin de păr simbolizează tinerețea și atractivitatea atât profesional, cât și personal. Din această cauză, este esențial să cunoașteți tipurile de efecte pe care o procedură de implant de păr le poate avea asupra vieții și interacțiunilor de zi cu zi, precum și asupra finanțelor.

 

Pentru mulți oameni, un implant de păr în București poate ajuta la refacerea părului. Un obiectiv principal al restaurării părului este că nu ar trebui să fie vizibil decât pentru cei cărora le spuneți. Dacă vă confruntați cu căderea părului, indiferent dacă pierderea părului este totală sau dacă este doar subțire părul și doriți să o abordați, astfel încât să vă puteți simți din nou încrezători în aspectul dvs., o restaurare a părului ar putea fi un răspuns.

Pretul implantului de păr în București?

Există o mulțime de factori care influențează pretul implantului de păr. Pretul poate varia intre 1000-1500 de euro ședința, în funcție de ceea ce se realizează. Cel mai important factor este numărul de grefe de care aveți nevoie.

Ce este o procedură de implant de păr?

O procedură de restaurare (implant) de păr este o formă de intervenție chirurgicală efectuată pentru a restabili părul în diferite zone ale scalpului cum este în cazul calviției sau a părului subțire. Există o serie de tipuri de proceduri de înlocuire a părului. Adesea acestea implică implant de păr, dar altele ar putea include:

 • Chirurgia lamboului
 • Expansiunea țesutului scalpului
 • Chirurgie de reducere a scalpului

 

 

Cum funcționează un implant de păr

Extracția unității foliculare este cel mai frecvent tip de implant de păr. Este nevoie de grupuri de unu până la patru fire de păr (unități) și implantarea lor în zona intenționată. Folosind instrumente de precizie minim invazive, medicul îndepărtează grefele, ceea ce duce la deteriorarea minimă a scalpului și la un implant natural.

 

În timpul extracției, cu ajutorul unui microscop, specialistul în implant de păr poate păstra unitățile foliculare în stare excelentă și poate avea rezultate care arată îndeaproape precum creșterea și aspectul firelor de păr naturale. FUE nu necesită cusături și procedura nu lasă urme sau cicatrici vizibile.

 

Avantajele FUE

Beneficiile includ:

 • Fără cusături sau cicatrici
 • Implanturi cu aspect natural
 • Rezultate de lungă durată
 • Aspectul scalpului revine la normal în aproximativ o săptămână
 • Efectuat în ambulatoriu
 • Perioadă scurtă de recuperare

Pentru a introduce unitățile extrase, specialistul în păr trebuie să facă mici incizii în zonele afectate cel mai mult de căderea părului. Apoi acesta plasează strategic grefele pentru a vă oferi cele mai naturale rezultate. În câteva zile, inciziile se vindecă și orice urme pe care procedura le lasă se estompează după aproximativ o săptămână .

 

Ce determină pretul implanturilor de păr?

Pe lângă numărul de grafe de care aveți nevoie, necesitatea a mai multor procedururi pentru a obține rezultatele dorite poate duce la preturi suplimentare. Alți factori care influențează pretul includ:

 • Textura
 • Culoarea
 • Starea generală
 • Cantitatea de păr donator disponibilă

 

În general, numărul minim de grefe este de 600, pe care chirurgul îl folosește în cazurile minime de cădere a părului. Cu toate acestea, 2.000 de grefe sunt minimul acceptat pentru rezultate bune pentru o cădere mai extinsă a părului și majoritatea chirurgilor care efectuează implanturi de păr asigură maximum 3.500 de grefe într-o singură ședință (unii pot furniza până la 5.000 de grefe).

 

Ar trebui să vă consultați cu specialistul în implant de păr pentru a ajuta la determinarea gradului de lucru necesar. Suma pe care o plătiți pentru procedură va depinde în cele din urmă de dvs. și de nevoile dvs. specifice.

 

Deoarece sunt o soluție de lungă durată pentru pierderea părului, implanturile de păr pot fi puțin mai scumpe decât alte tipuri de proceduri de restaurare a părului. Și, deși există tratamente unice, cum ar fi injecțiile cu cortipreteroizi, loțiunile și comprimatele de finasteridă, care vă oferă o soluție mai pe termen scurt și mai ieftină, preturile lor repetate și rezultatele nesustenabile fac din implantul de păr cea mai bună opțiune.

Diferite tipuri de restaurare a părului și preturile acestora

Tipurile și pretul restaurării părului în București includ:

1. NeoGraft

Unul dintre cele mai eficiente și mai bune sisteme de restaurare a părului este NeoGraft®. Acesta este un nou sistem de restaurare automată a părului, care implică recoltarea foliculilor în implantul de păr FUE. Îmbunătățește dramatic precizia și viteza față de instrumentele de extracție manuale utilizate anterior.

 

2. Terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP)

Pacienții cu subțierea părului sau căderea părului din București pot fi supuși unei proceduri de restaurare a părului cunoscută sub numele de terapie cu plasmă bogată în trombocite sau PRPTerapia PRP utilizează proprii factori de creștere a trombocitelor din sânge pentru a declanșa creșterea părului în zonele cu calviție sau subțiere.

 

Terapia PRP este un tratament cosmetic, non-chirurgical, care implică injecții cu plasmă bogate în trombocite pe care chirurgul de păr le administrează în zona scalpului înconjurător. Trombocitele conțin o serie de factori de creștere, pentru stimularea regenerării colagenului și a țesuturilor, ajutând la refacerea părului și îmbunătățirea circulației sângelui.

Poate beneficia de terapia PRP pentru căderea părului oricine care are:

 • calviție cu model masculin
 • Păr subțire sau fin
 • Pierderea parului
 • O linie de păr în retragere

 

3. Reducerea liniei de păr

Atât bărbații, cât și femeile se pot lupta cu o linie de păr în retragere, dar este mai frecvent la bărbați. Este cauzată de diverși factori și este unul dintre semnele inițiale ale calviției masculine. Căderea părului apare adesea odată cu vârsta. Aveți mulți foliculi de păr pe suprafața scalpului și fiecare își crește propriul păr. Pe măsură ce cad, unul nou îi înlocuiește. Cu toate acestea, dacă foliculii de păr se deteriorează din orice motiv, ar putea avea ca rezultat pierderea părului și o retragere a părului.

 

Deși o linie de păr în retragere poate fi tulburătoare pentru tine, nu prezintă un risc pentru sănătate. Majoritatea persoanelor își pot gestiona linia părului și există diferite tratamente disponibile, cum ar fi un implant de păr, pentru a-ți ajuta părul să crească sau să arate mai complet.

 

4. Calviția cu model masculin

Aproximativ 30 de milioane de femei și 50 de milioane de bărbați se luptă cu chelie de tip feminin sau masculin sau cu părul subțiat. În timp ce există o varietate de opțiuni de tratament disponibile, mulți indivizi se feresc de „metoda standard”, deoarece s-ar putea să nu fie candidații ideali pentru aceasta sau din cauza perioadei de recuperare lentă de după. S-ar putea ca alții să nu prefere:

 • Pierderea senzației pe care o produce locul inciziei
 • Nivelul de disconfort postoperator implicat
 • Mica cicatrice liniară care apare pe ceafă